Circulove In Press, Reviews and Trends


TOP 5 Innovation Trends Shaping the Cosmetics Industry in 2023:

“Fermented products are highly useful in anti-aging therapies, optimizing the penetration of active ingredients into the skin.

Startups becoming the pinnacle of researching Fermented Beauty: Circulove"

Cosmetic Industry Innovation Trends 2023 by GreyB

 

Cosmetics Design Europe - Circular Beauty Trends:

"Is the future of skincare products fermented? A Finnish company is tapping into consumer trends."

Fermented beauty startup Circulove talks EU and US expansion, circular beauty and fermentation power

Fermented Skincare? – The Fermentation Association

 

Sustainability, Circular Economy Trends Rising In Cosmetics:

"Is it possible to combine cosmetics and the circular economy? Indeed it is! 

The Finnish newcomer Circulove are not accepting any green wash, as their aim is an honest circular economy."

Cosmetics goes circular

 

Circulove Was Invited to Talk at Cosmetics Innovate Summit:

"Circulove skincare of pure nordic origin offers microbiome- and barrier protecting products - the key essentials your skin needs. Circulove effectively combines all-natural beauty, social responsibility and circular design thinking - the essence of sustainable beauty."

Circulove Press Release | Cosmetics Innovate Virtual Summit

 

Featured blogs and reviews in Finnish: 

NEW!

Karkkipäivän Sannilta syväluotaava katsaus uutuuksiimme:

Minimalistinen ja huippulaadukas Circulove on uudistunut!

SMOOTH: "Alkuperäinen koostumus on täydennettu bakuchiolilla, jota on peräti 2%! Se on korkein ilmoitettu pitoisuus Suomen markkinoilla myytävissä bakuchiol-tuotteissa ja todella tehokas."
CALM: "Ihana maitomainen seerumi on ultrakosteuttava, ja voi normaalilla & sekaiholla riittää yksinäänkin kosteuttajana. Seerumi sopii myös silmänympäryksille."
DAY: "Tämä mainio suojakertoimellinen päivävoide on jo aiemmin päässyt "Parhaat SPF-päivävoiteet"-listalleni. Suojakertoimen tuoma sinkkioksidi ei tunnu voiteessa yhtään, eikä tästä ikinä arvaisi, että siinä on mineraalifiltterin tuoma UV-suoja."

Circulove luonnonkosmetiikka uudistui ja on entistäkin parempi - Karkkipäivä (karkkipaivablogi.com)

 

Mia, Beauty Highlights blogissaan:

Circulove – suomalaista luonnonkosmetiikkaa vastuullisuuden ytimestä ja vaikuttavuuden huipulta fermentointia hyödyntäen

"Jo ensimetreillä Circulove havahdutti omanlaisella raikkaudellaan, joka kuljetti mielen hetkessä seesteisiin spa-maisemiin. Häivähdys valkoista ja vihreää teetä yhdistettynä kurkun luonnolliseen raikkauteen vahvistaa Circuloven uniikkia leimaa luonnonkosmetiikan apajilla. Circulaarisuuden suunnannäyttäjä haluaa jäädä käyttäjänsä mieleen ja iholle pysyvästi, minkä se tekee tarjoamalla helposti havaittavia tuloksia: jo muutama päivä tuotteiden parissa vahvistaa uskoa siihen, että kun valitsee tuotteet oikein, ei parasta lahjaa tarvitse odottaa seuraavaan jouluun."

Circulove – suomalaista luonnonkosmetiikkaa vastuullisuuden ytimestä ja vaikuttavuuden huipulta fermentointia hyödyntäen [ Beauty Highlights ] (beauty-highlights.fi)

 

Eeva, RabbitGlow blogissaan:

Uudistunut Circulove hoitaa ihoa hittiainesosilla ja vähemmän on enemmän -periaatteella

"Circuloven erikoisuus on se, että kaikki ainesosat fermentoidaan, mikä on harvinaista – ja hyödyllistä iholle."

Uudistunut Circulove hoitaa ihoa hittiainesosilla ja vähemmän on enemmän -periaatteella - Rabbit Glow - vegaaninen kauneus- ja muotiblogi

 

Circulove: hitaampaa kosmetiikkaa kestävien arvojen inspiroimana

"Olen seurannut sivusta Circuloven meininkiä jo pitkään, ja pääsin tutustumaan tarkemmin sarjaan, joka sisältää kourallisen harkittuja tuotteita. 

Arvopohjaiselta brändiltä löytyikin monia fanituksen arvoisia asioita; etenkin kotimaisten raaka-aineiden suuri osuus, fermentointi sekä ilmastositoumus erottuvat edukseen!"

Circulove-kokemuksia | Hitaampaa kosmetiikkaa kestävillä arvoilla - Rabbit Glow - vegaaninen kauneus- ja muotiblogi

Lisäksi: Kotimaiset aurinkovoideet testissä

"Circulove DAY täyttää monta hyvän päivävoiteen kriteeriä! Ennen kaikkea arvostan voiteen huomaamatonta koostumusta. Kevyt voide imeytyy iholle muutamassa sekunnissa, ilman sävyä tai aurinkovoiteen tuntua. Voide on vakiovalintani kaupunkipäivissä ja meikin alla silloin, kun keskitason suoja riittää."

Jusu, Tuubitoleranssi-blogissaan testasi uudistuneet tuotteemme:

Esittelyssä kotimainen Circulove

"Onhan tämä melkoista seerumien aatelia. CALM kosteuttaa tehokkaasti jättämättä tahmaista fiilistä iholle lainkaan. Sisältämiensä öljyjen ansiosta tämä toimii kuin ultra-kevyt fluidi. Seka-rasvoittuvalla iholla voisi toimia pelkiltään ja kuivemmalla iholla aivan loistava tehotuote paksumpien hoitotuotteiden alle. Ja toimii myös silmänympärysvoiteena. Tästä tykkään kovasti. Litran kanisteri tätä mulle, kiitos 😃"

Tuubitoleranssi: Esittelyssä kotimainen Circulove

 

Ja näin Sanni avasi Karkkipäivä blogissaan Circuloven taustoja ja raaka-aineita

"Circuloven valikoima koostuu puhdistuksesta, suojakertoimellisesta päivävoiteesta, ultrakosteuttavasta seerumista ja ravitsevasta kasvoöljystä. Tuotekehityksen inspiraationa on toiminut vahvasti ihon mikrobiomi sekä fermentoidut raaka-aineet.

Incit ovat huikean laadukkaat ja näistä tuotteista et todellakaan löydä turhia täyteaineita. Sanon ihan rehellisesti, että harvoin kohtaan näin korkealaatuisia ainesosakokonaisuuksia. Circuloven tuotteista näkee, että niiden kautta iholle halutaan antaa maksimaalinen hyöty, eikä oikopolkuja ole otettu esteriöljyjen tai muiden koostumusta muokkaavien skin feel -ainesosien muodossa.

Circuloven seerumi ja kasvoöljy ovat TIMANTTISET – aivan huikeat. Hyvin harvoin törmää näin loistaviin tuotteisiin, jotka vetävät täydet pisteet niin ainesosiltaan, ihotuntumaltaan, hoitavuudeltaan ja yleiseltä filosofialtaan."

Circulove – läpinäkyvää ja inspiroivaa ekoluksusta Suomesta

Ja tässä toinen, aivan tuore Sannin Karkkipäivä blogi, missä hän erittäin kattavasti avaa fermentoinnin ja mikrobiomin merkitystä ihonhoidossa:

Vinkit probioottiseen ihonhoitoon – ja mitä sinun tulee tietää mikrobiomista

Nina avaa myös Circulove taustoja Tunnetila blogi:

"Circuloven 100% luonnonmukaiset, vegaaniset ja biohajoavat tuotteet valmistetaan Suomessa ja niillä on FI-Natura sertifikaatti. Tuotteissa yhdistyvät pro- ja prebiootit, sekä elintarviketasoiset luonnon öljyt.Tuotteissa hyödynnetään ruokatuotannon ylijäämämarjat, esim. vadelma, mustaherukka ja mansikka sisältävät antioksidantteja sekä rasvahappoja, ja tuotepakkaukset on tehty kierrätysmuovista. Merestä kerätyn OWP:n (Ocean Waste Plastic) osuus on pakkauksissa käytetystä muovista 30%."

Circulove - uusi kotimainen kosmetiikkaihastukseni

 

Hey Girl Blogissa Circuloven tuotteista kerrotaan näin:

"Tuotteet ovat täysin luonnonmukaisia, vegaanisia ja biohajoavia, joten voit nauttia niistä hyvällä omalla tunnolla. Tuotteet vahvistavat ihon oman mikrobiomin tasapainoa ja sopivat myös kaikkein herkimmälle iholle."

Circulove – kauneutta kiertotalouden ehdoilla

Superihanaa blogissa rakastuttiin myös Circuloveen:

"Circulove on sekä brändi-identiteetiltään, ideologialtaan että tuotteiden tehonkin näkökulmasta tarkasteltuna aivan täydellinen ihonhoitosarja jokaiselle kotimaista luonnonkosmetiikkaa, huippulaatua ja fiksua kuluttamista arvostavalle. Itse ainakin ihastuin täydellisesti ja suosittelen lämmöllä muillekin - laita siis seurantaan @circuloveskincare Instagramissa."

Circulove – kotimaisen luonnonkosmetiikan luksusta kiertotalouden hengessä

Ida Hanhiniemi testasi tuotteitamme:

Testissä luonnonkosmetiikan uutuuksia | Luonnonkosmetiikkablogi

 

Instagram

@karkkipaivasanni "Jos olet bakuchiol-fani, tai vielä bakuchiol-neitsyt ja kiinnostunut tutustumaan tähän aidosti maineensa arvoiseen luonnolliseen aktiiviaineeseen, suosittelen lämpimästi kokeilemaan Circuloven Smooth-öljyä!"

@niinao “Tuntuu hyvältä ja on arvoiltaan huippu. Olen täysin hullaantunut näihin helmiin.”

@ennikoistisesi “Olen käyttänyt näitä joulusta saakka ja herkkä ihoni tykkää. Muutenkin jos nään jossain sanan probiootti tai prebiootti niin olen pelkkänä korvana”

@miiamata “I am absolutely obsessed with these products”

@eevisliedes “Näistä tuotteista pidän todella paljon. Levittyy helposti, mukava luonnollisen mattamainen lopputulos iholla.”

@doritsalutskij “Nää on aivan mielettömän ihania. Alusta loppuun kaikki kohdillaan.”

 

Fi-Natura - Natural Cosmetics Certification and Registration:

Certified Cosmetics | FI-Natura

Carbon-neutral shipping with Shopify Planet
Carbon-neutral shipping on all orders
55kg
shipping emissions removed
That's like...
224
kilometers driven by an average gasoline-powered car
We fund innovations in...
Direct Air Capture
Bio Oil
Mineralization

Or Pick One of The Ready-To-Go Value Sets